19-09-2021
Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2021
 
Hermed indkalder vi til ekstraordinær generalforsamling i Varde håndbold klub

Klik her for at læse indkaldelsen
 
Da vi på sidste general forsamling i Varde Håndboldklub var samlet daværende bestyrelse og en enkelt gæst, er vi nødt til at indkalde til ekstra ordinær generalforsamling.
 
Dette sker d. 14. Oktober kl. 1900 på Varde fritidscenter
 
Opstarten efter Covid-19 er gået meget bedre end vores forventning og der er stadig stor interesse for håndbold. Dette er vi virkelig glade for i bestyrelsen, men for at vi fortsat kan skabe rammerne for håndbold i Varde, er vi nødt til at få flere medlemmer i bestyrelsen.
 
Lige nu sidder vi 3 medlemmer og 1 kasserer - dette er vores absolut minimum da vedtægterne foreskriver: "Bestyrelsen er beslutningsdygtig hvis 4 medlemmer deltager, heraf skal enten formand eller næstformand være til stede", det betyder også at som det er lige nu så skal der kun 1 afbud til, i forbindelse med bestyrelsesmøde, så kan vi ikke skabe rammerne for fremtidig håndbold i Varde.
 
Det er desværre fornyligt set at en forening i Varde så sig nødsaget til at lukke, grundet manglende bestyrelses medlemmer.
 
Betyrelsen ønsker ikke at det også skal overgå Varde håndboldklub - derfor skal der vælges minimum 2 medlemmer ind i bestyrelsen på denne dag. Vi håber at I som spiller, forældre, pårørende eller med anden forhold til klubben, vil støtte op om denne ekstraordinære generalforsamling og derved hjælpe til at Varde HK fortsat vil bestå.
15-08-2021
Træningstider 2021/22
 
Her er vores træningstider for sæsonen 2021/22
 
03-08-2021
Nye bestyrelses medlemmer til VHK
 
Efter generalforsamling 2021 mangler VHK flere bestyrelses medlemmer